Polar FT80 udhëzues

Polar FT80
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 27 faqe
Anglisht
udhëzuesPolar FT80

Polar FT80

Getting Started Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Polar FT80 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Polar FT80 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Polar FT80 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Polar FT80 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Polar FT80 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Polar FT80.

Të përgjithshme
Markë Polar
Model FT80 | 90035755
Produkt Ora Sportive
EAN 725882550138, 0725882500881
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Waterproof up to 50 m
Waterproof
Protection features Water resistant
Market positioning Sport watch
Product colour Black
Features
Calendar
Foot pod
Clock mode 12h/24h
Stopwatch
Alarm clock
Training programming
Fitness test
Recovery time suggestion
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Display
Backlight
Other features
Battery low indication
Performance
Languages support DEU,ENG,ESP,FIN,FRE,ITA,POR
Memory capacity 100 entries
Power
Battery type CR2025
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Polar FT80 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate