Polar FT1 udhëzues

Polar FT1
8.2 · 15
PDF udhëzues
 · 18 faqe
Anglisht
udhëzuesPolar FT1
User Manual
POLAR FT1
POLAR FT2

Shikoni udhëzuesin për Polar FT1 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 15 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Polar FT1 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Polar dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Polar t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Polar
FT1 | 90037558
Ora Sportive
725882522869, 725882554396, 0725882535999, 0725882522869
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Waterproof up to30 m
Band materialThermoplastic polyurethane
Waterproof
Watch case materialStainless steel
Market positioningSport watch
Product colourBlack,Silver
Features
Calendar
Clock mode12h/24h
Accuracy60 sec/month
Heart rate monitor
Power
Battery life2500 h
Battery typeCR2032
Display
Backlight
Operational conditions
Operating temperature (T-T)-10 - 55 °C
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Polar FT1 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate