PocketBook Touch Lux 2 udhëzues

PocketBook Touch Lux 2
9.4 · 3
PDF udhëzues
 · 89 faqe
Anglisht
udhëzuesPocketBook Touch Lux 2

User Manual

Firmware 5.20

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PocketBook Touch Lux 2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PocketBook Touch Lux 2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PocketBook Touch Lux 2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PocketBook Touch Lux 2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PocketBook Touch Lux 2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PocketBook Touch Lux 2.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë PocketBook
Model Touch Lux 2 | PB626-D-WW
Produkt Lexues elektronik
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 6 "
Technology E Ink Pearl
Display resolution 1024 x 758 pixels
Touchscreen
Colour
Greyscale levels 16
Backlight display
File formats
Document formats supported EPUB DRM,CHM,DjVu,DOC,DOCX,ePub,FB2,FB2.ZIP,HTML,MOBI,PDF,PRC,RTF,TCR,TXT
Audio formats supported Not supported
Image formats supported BMP,JPG,PNG,TIF
Video formats supported Not supported
Memory
Internal storage capacity 4 GB
Compatible memory cards MicroSD (TransFlash),MicroSDHC
Maximum memory card size 32 GB
RAM capacity 256 MB
Ports & interfaces
Wi-Fi
USB connector type Micro-USB
Headphone out
Headphone connectivity -
Bluetooth
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Data network Not supported
Microphone in
Features
Rotating
Clock function
Calendar
MP3-player
Dictionary
FM radio
Menu languages -
Camera
Built-in camera
Design
On/off switch
Product colour White
Housing material Plastic
Other features
Power source type Battery
Audio
Built-in speaker(s)
Built-in microphone
Software
Operating system installed -
Bundled software -
Processor
Processor frequency 1000 MHz
Power
Battery life (max) - h
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery capacity 1500 mAh
Battery voltage 3.7 V
Weight & dimensions
Width 114.6 mm
Depth 8.3 mm
Height 174.4 mm
Weight 208 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PocketBook Touch Lux 2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate