PocketBook Pro 912 udhëzues

PocketBook Pro 912
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 71 faqe
Anglisht
udhëzuesPocketBook Pro 912

PocketBook Pro 912

User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PocketBook Pro 912 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PocketBook Pro 912 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PocketBook Pro 912 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PocketBook Pro 912 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PocketBook Pro 912 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PocketBook Pro 912.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë PocketBook
Model Pro 912 | PB912-MW-DE
Produkt Lexues elektronik
EAN 3610170560432, 897195002731, 897195002748, 0897195002748
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 9.7 "
Technology E Ink
Colour
Greyscale levels 16
Touchscreen
File formats
Document formats supported CHM,DjVu,DOC,DOCX,ePub,FB2,FB2.ZIP,HTML,PDF,PRC,RTF,TCR,TXT
Audio formats supported MP3
Image formats supported BMP,GIF,JPG,PNG
Video formats supported -
Memory
Internal storage capacity 2 GB
Compatible memory cards MicroSD (TransFlash)
Maximum memory card size - GB
RAM capacity 256 MB
Ports & interfaces
Interface type USB 2.0
USB connector type -
Headphone out
Headphone connectivity 3.5 mm
Bluetooth
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Features
Rotating -
MP3-player
Text-to-speech message reader
Dictionary
Audio
Built-in speaker(s)
Processor
Processor frequency 533 MHz
Power
Battery life (max) - h
Battery life 7000 pages
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Battery capacity 1530 mAh
Design
Product colour White
Housing material Metal,Plastic
Weight & dimensions
Width 190.3 mm
Depth 11 mm
Height 263 mm
Weight 565 g
Packaging content
Cables included USB
Quick start guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PocketBook Pro 912 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate