PocketBook Color Lux udhëzues

PocketBook Color Lux
9.3 · 2
PDF udhëzues
 · 104 faqe
Anglisht
udhëzuesPocketBook Color Lux
User Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PocketBook Color Lux këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PocketBook Color Lux apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PocketBook Color Lux dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PocketBook Color Lux t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PocketBook Color Lux specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PocketBook Color Lux.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë PocketBook
Model Color Lux | PB801-Y-WW
Produkt Lexues elektronik
EAN 7640152091575
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 8 "
Technology E Ink
Colour -
Display resolution 800 x 600 pixels
Touchscreen
File formats
Document formats supported CHM,DjVu,DOC,DOCX,ePub,FB2,FB2.ZIP,HTM,HTML,PDF,PRC,RTF,TXT
Audio formats supported MP3
Image formats supported BMP,JPG,PNG,TIF
Video formats supported -
Memory
Internal storage capacity 4 GB
Compatible memory cards MicroSD (TransFlash)
Maximum memory card size 32 GB
RAM capacity 256 MB
Ports & interfaces
Interface type -
USB connector type -
Headphone out
Headphone connectivity 3.5 mm
Bluetooth
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Features
Rotating
Clock function
Calendar
MP3-player
Menu languages -
Other features
Power source type Battery
Software
Operating system installed -
Bundled software -
Processor
Processor frequency 800 MHz
Built-in processor Freescale
Power
Battery life (max) - h
Battery life 5400 pages
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Battery capacity 3000 mAh
Design
Product colour Grey
Housing material Plastic
null
System requirements
Minimum RAM 256 MB
Weight & dimensions
Width 170 mm
Depth 9 mm
Height 202 mm
Weight 300 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PocketBook Color Lux më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate