PocketBook Basic Touch udhëzues

PocketBook Basic Touch
8 · 1
PDF udhëzues
 · 93 faqe
Anglisht
udhëzuesPocketBook Basic Touch

User Manual

Firmware 4.4

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PocketBook Basic Touch këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PocketBook Basic Touch apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PocketBook Basic Touch dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PocketBook Basic Touch t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PocketBook Basic Touch specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PocketBook Basic Touch.

Të përgjithshme
Markë PocketBook
Model Basic Touch | PB624-D-WW
Produkt Lexues elektronik
EAN 7640152091667, 7640152091674
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PocketBook Basic Touch më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate