PocketBook A10 udhëzues

PocketBook A10
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 82 faqe
Anglisht
udhëzuesPocketBook A10
USER
MANUAL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për PocketBook A10 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me PocketBook A10 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me PocketBook A10 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të PocketBook A10 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

PocketBook A10 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të PocketBook A10.

Të përgjithshme
Markë PocketBook
Model A10 | 29910
Produkt Lexues elektronik
EAN 7640152090011, 7640152090172
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth PocketBook A10 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate