Plantronics Savi Office WO100 udhëzues

Plantronics Savi Office WO100
10 · 1
PDF udhëzues
 · 25 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics Savi Office WO100
Savi
®

Office WO100

Wireless Headset System

with Optional HL10
Lifter
User Guide

Shikoni udhëzuesin për Plantronics Savi Office WO100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 10. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics Savi Office WO100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Plantronics
Savi Office WO100 | WO100
Kufje
17229129498, 172291294984, 5033588030003, 0017229129498, 0172291294984
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight23 g
Battery
Talk time6 h
Performance
Volume controlDigital
Product typeHeadset
Product colourBlack, Grey
Headset typeMonaural
Wearing styleEar-hook
Other features
Number of products included1 pc(s)
Brand compatibilityPlantronics
Digital Signal Processing (DSP)
Ports & interfaces
Wireless range106 m
Connectivity technologyWireless
Headphones
Ear couplingIntraaural
Microphone
Microphone noise-canceling
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics Savi Office WO100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate