Plantronics M55 udhëzues

Plantronics M55
7.6 · 2
PDF udhëzues
 · 7 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics M55

LEARN MORE

M55™

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Plantronics M55 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics M55 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics M55 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics M55 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Plantronics M55 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Plantronics M55.

Të përgjithshme
Markë Plantronics
Model M55 | 86890-05
Produkt Kufje
EAN 5033588038177
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 8 g
Battery
Talk time 11 h
Standby time 264 h
Rechargeable battery
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Ports & interfaces
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles A2DP
Wireless range 10 m
USB connector Micro-USB
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
3.5 mm connector
USB connectivity
Performance
Volume control Digital
Product type Headset
Product colour Black,Silver
Headset type Monaural
Wearing style Ear-hook
Recommended usage Calls/Music
Other features
Number of products included 1 pc(s)
2.5 mm connector
Packaging content
Charger
Headphones
Ear coupling Intraaural
Microphone
Microphone type Built-in
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics M55 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate