Plantronics Discovery 975 udhëzues

Plantronics Discovery 975
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 21 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics Discovery 975

Ingeniously Simple

Plantronics Discovery
®
975
User Guide

Shikoni udhëzuesin për Plantronics Discovery 975 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics Discovery 975 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Plantronics
Discovery 975 | 82640-05
Kufje
5033588031369, 5033588034469, 5033588034476, 5033588039778
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight8 g
Battery
Talk time5 h
Standby time168 h
Battery technologyLithium Polymer (LiPo)
Rechargeable battery
Other features
CompatibilityTelephone
Power requirementsAC/DC 100–240V
Headphones
Driver unit10 mm
Driver typeDynamic
Supplier features
Charging time90 min
Performance
CertificationBQB, C-tick, CE, ETL, FCC, IC, RoHS/WEEE
Product typeHeadset
Product colourBlack
Headset typeMonaural
Ports & interfaces
Bluetooth version2.1+EDR
Bluetooth profilesHFP, HSP
Wireless range10 m
Connectivity technologyWireless
Bluetooth
Microphone
Microphone mute
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics Discovery 975 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate