Plantronics CS510 udhëzues

Plantronics CS510
7.8 · 4
PDF udhëzues
 · 21 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics CS510
CS510
/CS520
Wireless Headset System
User Guide

Shikoni udhëzuesin për Plantronics CS510 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics CS510 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Plantronics
CS510 | 84691-01
Kufje
5033588035527, 0021112441772, 0666673279473, 0017229134744
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usageOffice/Call center
Headset typeMonaural
Wearing styleHead-band
Product colourBlack
Volume controlDigital
DECT connectable
Product typeHeadset
Ports & interfaces
Wireless range100 m
Connectivity technologyWireless
Headphones
Ear couplingCircumaural
Acoustic systemSemi-open
Headphone frequency- Hz
Impedance- Ω
Headphone sensitivity- dB
Magnet type-
Microphone
Microphone frequency- Hz
Microphone mute
Microphone typeBoom
Battery
Standby time95 h
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics CS510 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate