Plantronics Blackwire C320-M udhëzues

Plantronics Blackwire C320-M
8 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics Blackwire C320-M

Blackwire

C310/C320

USB Corded Headset
User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Plantronics Blackwire C320-M këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics Blackwire C320-M apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics Blackwire C320-M dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics Blackwire C320-M t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Plantronics Blackwire C320-M specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Plantronics Blackwire C320-M.

Të përgjithshme
Markë Plantronics
Model Blackwire C320-M | 85619-01
Produkt Kufje
EAN 17229137271, 172291372712, 17229137288, 172291372880, 0172302809473, 4052305548776, 5053676929064, 0017229137271, 5050914864019, 5054533410831, 0172291372712, 0172291372880, 0172302927832, 5054629292457, 0163120270002, 0723122341782, 0151903010945, 0737069143736, 5054484410836, 0971474701093, 0803982734655, 0182682258075, 0745449846009
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage Calls/Music
Headset type Binaural
Wearing style Head-band
Product colour Black
Product type Headset
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
USB connectivity
Headphones
Ear coupling Supraaural
Headphone frequency - Hz
Impedance - Ω
Magnet type -
Microphone
Microphone frequency - Hz
Microphone type Boom
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics Blackwire C320-M më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate