Plantronics .Audio 995 Wireless udhëzues

Plantronics .Audio 995 Wireless
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 19 faqe
Anglisht
udhëzuesPlantronics .Audio 995 Wireless
Plantronics .Audio
995
User Guide

Shikoni udhëzuesin për Plantronics .Audio 995 Wireless këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Plantronics .Audio 995 Wireless apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Plantronics dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Plantronics t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Plantronics
.Audio 995 Wireless
kufje
5033588030300
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Plantronics .Audio 995 Wireless më poshtë.

A mund të bëj telefonata pa duar me kufje tim?

Më të reja kufje në përgjithësi kanë një mikrofon të vogël të integruar në të cilin lejon thirrjen.

Çfarë është anulimi i zhurmës?

Anulimi i zhurmës siguron që zhurma e ambientit të zvogëlohet.

Kur volumi im është shumë i lartë?

Një vëllim mbi 80 decibel mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin. Kur vëllimi tejkalon 120 decibel, madje mund të ndodhë dëmtim i drejtpërdrejtë. Mundësia e dëmtimit të dëgjimit varet nga frekuenca dhe kohëzgjatja e dëgjimit.

A është udhëzuesi i Plantronics .Audio 995 Wireless në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Plantronics .Audio 995 Wireless në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate