Planet PL-751-EU udhëzues

Planet PL-751-EU
9.6 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesPlanet PL-751-EU
User’s Manual of PL-751
1

500M Powerline Pass-

Through Ethernet Bridge

PL-751

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Planet PL-751-EU këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përshtatës të linjës së energjisë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Planet PL-751-EU apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Planet PL-751-EU dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Planet PL-751-EU t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Planet PL-751-EU specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Planet PL-751-EU.

Të përgjithshme
Markë Planet
Model PL-751-EU | PL-751-EU
Produkt Përshtatës i linjës së energjisë
EAN 4711213689055
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum data transfer rate 500 Mbit/s
Ethernet LAN
Ethernet LAN interface type Fast Ethernet
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Copper ethernet cabling technology 10BASE-T,100BASE-TX
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Wi-Fi
Networking standards IEEE 1901,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Built-in power socket
PowerLine standard HomePlug 1.0
Modulation 8-QAM,64-QAM,256-QAM,1024-QAM,BPSK,OFDM,QPSK,ROBO
Security algorithms 128-bit AES
Maximum operating distance 300 m
Encryption button
Frequency range 2 - 50 MHz
Quality of Service (QoS) support
Plug and Play
Power
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Design
LED indicators
Product colour White
Certification FCC, CE
Packaging content
Quantity per pack 1 pc(s)
Quick installation guide
Manual
Cables included LAN (RJ-45)
null
System requirements
Windows operating systems supported
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -20 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Weight & dimensions
Width 92.4 mm
Depth 62 mm
Height 38 mm
Weight 134 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Planet PL-751-EU më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate