Planet NAS-7103 udhëzues

Planet NAS-7103
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 54 faqe
Anglisht
udhëzuesPlanet NAS-7103
1
User’s Manual
NAS-7103

1-Bay SATA NAS RAID Server

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Planet NAS-7103 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Serverat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Planet NAS-7103 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Planet NAS-7103 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Planet NAS-7103 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Planet NAS-7103 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Planet NAS-7103.

Të përgjithshme
Markë Planet
Model NAS-7103 | NAS-7103
Produkt Serveri
EAN 4711213688256
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Storage
Storage drive interface Serial ATA,Serial ATA II
Storage drive size 3.5 "
Supported storage drive types HDD
Number of storage drives supported 1
Storage drives installed
Network
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Copper ethernet cabling technology 100BASE-TX,1000BASE-TX
Wi-Fi
Auto MDI/MDI-X
Supported network protocols TCP/IP, NTP, SMTP, DDNS, WebDAV, SMB/CIFS, FTP, NFS, AFP (Apple Talk) / Time Machine, SSH
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
USB port
USB 2.0 ports quantity 2
Fiber ports quantity 0
Design
Product colour Black
Performance
Type NAS
Web-based management
Reset button
Built-in UPnP AV media server
Built-in iTunes server
Software
Mac operating systems supported
Windows operating systems supported
Weight & dimensions
Width 201 mm
Depth 116 mm
Height 37 mm
Weight 492 g
Packaging content
External power adapter
Cables included LAN (RJ-45),USB
Quick installation guide
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 40 °C
Storage temperature (T-T) 0 - 60 °C
Operating relative humidity (H-H) 5 - 90 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 90 %
Certificates
Certification FCC, CE
Other features
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Planet NAS-7103 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate