Pioneer VSX-531 udhëzues

Pioneer VSX-531
7.9 · 8
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesPioneer VSX-531
En
Fr
Es
En
Fr
Es

AV Receiver / Récepteur AV VSX-531

Quick Start Guide

Guide rapide

Guía de inicio

rápido

For detailed descriptions of this unit, see the “Operating Instructions”. (En)
http://www.pioneer-audiovisual.com/manual/vsx531/usen.pdf
For detailed descriptions of this unit, see the “Operating Instructions”. (Fr)
http://www.pioneer-audiovisual.com/manual/vsx531/usfr.pdf
For detailed descriptions of this unit, see the “Operating Instructions”. (Es)
http://www.pioneer-audiovisual.com/manual/vsx531/uses.pdf
SN29402356_VSX-531_QSG_EnFrEs_151215.book 44 ページ 2015年12月14日 月曜日 午後7時31分

Shikoni udhëzuesin për Pioneer VSX-531 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori marrësit dhe është vlerësuar nga 8 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pioneer VSX-531 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pioneer dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pioneer t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Pioneer
VSX-531 | VSX-531
marrësi
8425736204898, 0889951000280
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm)80 W
Audio output channels5.1 channels
Power output per channel (1KHz@6 Ohm)140 W
Receiver typeSurround
Audio D/A Converter (DAC)24-bit/192kHz
Power
Power consumption (standby)0.45 W
Power consumption (typical)210 W
AC input frequency60 Hz
AC input voltage120 V
Technical details
Audio decodersDolby Digital Plus
Remote control included
Product colourBlack
Sample rate192 kHz
Apple docking compatibility-
AirPlay
Display-
Sleep timer
Inputs
HDMI in4
Composite video in2
Digital audio optical in1
Digital audio coaxial in1
USB ports quantity1
Remote control in1
Outputs
Number of HDMI outputs1
Headphone outputs1
Composite video out1
Ports & interfaces
Speakers connectivity type-
Connectivity technologyWired
File formats
Audio formats supportedAAC, MP3, WMA
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth version3.0+HS
Bluetooth profilesA2DP
Radio
Supported radio bandsAM, FM
Internet radio
Preset stations quantity30
Video
3D
Video D/A Converter (DAC)24-bit/192kHz
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated
Weight & dimensions
Width435 mm
Depth320.5 mm
Height168 mm
Weight8000 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pioneer VSX-531 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate