Pioneer VSX-422 udhëzues

Pioneer VSX-422
8 · 5
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesPioneer VSX-422
AV Receiver
Operating Instructions
Discover the benefits of registering your product online at http://www.pioneer.co.uk (or http://www.pioneer.eu).

VSX-422-K/-S

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pioneer VSX-422 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pioneer VSX-422 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pioneer VSX-422 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pioneer VSX-422 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pioneer VSX-422 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pioneer VSX-422.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Pioneer
Model VSX-422 | VSX-422-S
Produkt Marrësi
EAN 4988028163524, 4988028181061, 5053731508890
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) - W
Audio output channels 5.1 channels
Total Harmonic Distortion (THD) 1 %
Output impedance 6 Ω
Audio D/A Converter (DAC) 24-bit/192kHz
Audio A/D Converter (ADC) 24-bit/96kHz
Pre-out connectivity
Power output per channel (1KHz@6 Ohm) 130 W
Receiver type Surround
Inputs
HDMI in 4
Composite video in 2
Digital audio optical in 1
Digital audio coaxial in 1
Outputs
Number of HDMI outputs 1
Composite video out 1
Ports & interfaces
Speakers connectivity type -
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi -
Radio
Supported radio bands AM,FM
Preset stations quantity 30
Optical drive
Optical drive included
Video
3D
Technical details
Display -
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Digital EX,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic II,Dolby Pro Logic IIx,Dolby Pro Logic IIz,Dolby TrueHD,DTS,DTS 96/24,DTS Neo:6,DTS-ES,DTS-HD,DTS-HD Master Audio
x.v.Color support
Deep colour support
Graphical user interface (GUI)
Graphical user interface (GUI) language English
Remote control included
Product colour Silver
Apple docking compatibility Not supported
Surround modes quantity 10
AirPlay
Power
AC input voltage 220-230 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (typical) 415 W
Power consumption (standby) 0.45 W
Weight & dimensions
Width 435 mm
Depth 342.5 mm
Height 168 mm
Weight 8700 g
Packaging content
Cables included AC
Manual
User guide
Storage
Card reader integrated -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pioneer VSX-422 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate