Pioneer MVH-350BT udhëzues

Pioneer MVH-350BT
8.1 · 4
PDF udhëzues
 · 156 faqe
Anglisht
udhëzuesPioneer MVH-350BT

Owners Manual

Mode demploi

Manuale distruzioni

Manual de instrucciones

Bedienungsanleitung

Handleiding

Руководство пользователя

RDS MEDIA CENTER RECEIVER
AUTORADIO MULTIMEDIA RDS
RICEVITORE MULTIMEDIALE CON RDS
RECEPTOR Y CENTRO DE COMUNICACIONES RDS
RDS-MULTIMEDIA-EMPFÄNGER
RDS MEDIA CENTER ONTVANGER
ЦИФРОВОЙ МЕДИА-РЕСИВЕР

MVH-350BT

MVH-150UI

English NederlandsDeutschEspañolItalianoFrançais Русский

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pioneer MVH-350BT këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pioneer MVH-350BT apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pioneer dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pioneer MVH-350BT specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pioneer MVH-350BT.

Të përgjithshme
Markë Pioneer
Model MVH-350BT
Produkt Radio e makinave
EAN 4988028180880, 5053460872354
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Multimedia
MP3 playback
CD-R playback -
CD-RW playback -
Audio system MOSFET
USB direct playback
Radio
Preset stations quantity 24
Supported radio bands AM,FM
Radio Data System (RDS)
FM radio
Performance
Equalizer
Equalizer bands quantity 5
Product colour Black
Ready for iPod
Audio output channels 4.0 channels
Maximum power per channel 50 W
Display
Built-in display
Display type LCD
Display number of lines 1 lines
Ports & interfaces
AUX in
Line outputs (RCA) 2
Bluetooth
Apple docking compatibility iPhone,iPod
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pioneer MVH-350BT më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate