Pioneer DEH-S2000UI udhëzues

Pioneer DEH-S2000UI
10 · 2
PDF udhëzues
 · 136 faqe
Anglisht
udhëzuesPioneer DEH-S2000UI
English Français Italiano Español Deutsch Nederlands Русский
CD RDS RECEIVER
AUTORADIO CD RDS
SINTOLETTORE CD RDS
REPRODUCTOR DE CD CON RECEPTOR RDS
CD RDS-EMPFÄNGER
CD RDS-ONTVANGER
CD RDS ПРИЕМНИК

DEH-S2000UI

Owner’s Manual

Mode d’emploi

Manuale d’istruzioni

Manual de instrucciones

Bedienungsanleitung

Handleiding

Руководство пользователя

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pioneer DEH-S2000UI këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 10. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pioneer DEH-S2000UI apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pioneer DEH-S2000UI dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pioneer DEH-S2000UI t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pioneer DEH-S2000UI specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pioneer DEH-S2000UI.

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Markë Pioneer
Model DEH-S2000UI | DEH-S2000UI
Produkt Radio e makinave
EAN 4988028369698
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Radio
Radio Data System (RDS)
FM radio
Supported radio bands AM,FM
Preset stations quantity 24
Auto digital tuning
FM band range 87.5 - 108 MHz
LW band range 153 - 281 kHz
Performance
Audio output channels - channels
Ready for iPod
iPod connectivity
DIN size 1 DIN
Product colour Black
iPod Direct Control
Disc types supported CD,CD-R,CD-RW
Mobile operating systems supported Android,iOS
Removable front panel
Output power 200 W
Maximum power per channel 50 W
RDS features PTY
Equalizer
Equalizer bands quantity 5
High pass filter
Low pass filter
Clock mode 12h/24h
Equalizer customizable
Impedance 4 Ω
Multimedia
CD-R playback
CD-RW playback
MP3 playback
USB direct playback
Audio formats supported MP3,WAV,WMA
Ports & interfaces
USB ports quantity 1
USB port
Bluetooth -
AUX in
Pre out port
Line outputs (RCA) 2
USB version 2.0
Display
Built-in display
Display type LCD
Touchscreen
Display illumination
Display number of colours 210000 colours
Display number of lines 1 lines
CD Text
Technical details
Key illumination colour Multi
Disc playback modes Random,Repeat track
Output voltage 14.4 V
File format system FAT 12/16/32
MP3 bit rates 48 - 320 Kbit/s
USB charging port
Memory
Card reader integrated
Weight & dimensions
Width 178 mm
Depth 165 mm
Height 50 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pioneer DEH-S2000UI më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate