Pioneer DEH-4500BT udhëzues

Pioneer DEH-4500BT
7.3 · 3
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesPioneer DEH-4500BT
Operation Manual
CD RDS RECEIVER
DEH-X5500BT
DEH-4500BT
English

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Pioneer DEH-4500BT këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Pioneer DEH-4500BT apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Pioneer DEH-4500BT dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Pioneer DEH-4500BT t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Pioneer DEH-4500BT specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Pioneer DEH-4500BT.

Të përgjithshme
Markë Pioneer
Model DEH-4500BT | DEH-4500BT
Produkt Radio e makinave
EAN 4988028177750, 5053086266834, 0884938177771
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Multimedia
MP3 playback
CD-R playback
CD-RW playback
Audio system MOSFET
USB direct playback
Audio formats supported MP3,WAV,WMA
Radio
Preset stations quantity 24
Supported radio bands AM,FM
Radio Data System (RDS)
FM radio
Performance
Equalizer
Equalizer bands quantity 5
Product colour Black
Ready for iPod
Disc types supported CD,CD-R,CD-RW
CD player
Audio output channels 4.0 channels
Maximum power per channel 50 W
Display
CD Text
Built-in display
Display type LCD
Display number of lines 1 lines
Ports & interfaces
AUX in
Line outputs (RCA) 1
Bluetooth
Technical details
Number of optical discs 1 discs
Playback disc formats CD audio
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Pioneer DEH-4500BT më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate