Philips Voice Tracer DVT1500 udhëzues

Philips Voice Tracer DVT1500
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Voice Tracer DVT1500
DVT1000
DVT1500
DVT3000
DVT3100
DVT3500
DVT5000
DVT5500
DVT7000
EN User manual
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Shikoni udhëzuesin për Philips Voice Tracer DVT1500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Regjistrues zëri dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Voice Tracer DVT1500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Philips
Voice Tracer DVT1500 | DVT1500/00
Regjistrues zëri
609585227903, 5053460760491, 0080050417652, 0609585227903
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Maximum recording time562 h
Recording modesHigh Quality (HQ), Long Play (LP), Pulse-code modulation (PCM), Super High Quality (SHQ), Standard Play (SP)
Built-in microphone
Audio formats supportedMP3, WAV
Frequency range70 - 15000 Hz
SP mode recording time70 h
LP mode recording time562 h
HQ mode recording time47 h
SHQ mode recording time23 h
Display
Display typeLCD
Display resolution112 x 112 pixels
Display diagonal1.5 "
Backlight
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Output power110 mW
Loudspeaker diameter23 mm
Ports & interfaces
InterfaceUSB
Microphone in
Headphone out
Radio
FM radio
Storage
Media types supportedInternal memory & flash card
Compatible memory cardsMicroSD (TransFlash)
Built-in memory capacity2 GB
Battery
Compatible battery sizesAAA
Recording battery life30 h
Number of batteries supported2
Technical details
Product colourGrey, Silver
Connection to PC
Voice activation
Weight & dimensions
Width40 mm
Depth19 mm
Height112 mm
Weight55 g
Software
Windows operating systems supportedWindows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Professional
System requirements
Minimum RAM1024 MB
Minimum storage drive space2048 MB
Minimum processorIntel Pentium 4/ AMD Athlon 64
USB required
Packaging content
Batteries included
Quick start guide
Cables includedUSB
Other features
Dimensions (WxDxH)40 x 19 x 112 mm
Depth (imperial)0.7 "
Height (imperial)4.4 "
Width (imperial)1.6 "
Bit rate8, 64, 96, 192, 1411 kbps
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Voice Tracer DVT1500 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate