Philips Star Wars Special Edition SW6700 udhëzues

Philips Star Wars Special Edition SW6700
5.7 · 1
PDF udhëzues
 · 312 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Star Wars Special Edition SW6700

SW6700

© & Lucaslm Ltd.
© Disney

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Star Wars Special Edition SW6700 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Rroje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Star Wars Special Edition SW6700 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Star Wars Special Edition SW6700 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Star Wars Special Edition SW6700 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Star Wars Special Edition SW6700 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Star Wars Special Edition SW6700.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model Star Wars Special Edition SW6700 | SW6700/14
Produkt Rroje
EAN 0871010383487, 0871010383502, 0871010383503, 0871010383715, 0871010383766, 0871010383877, 0871010383878, 1871010383715, 8710103835028, 8710103837152, 8710103835035, 8710103834878, 8710103838777, 8710103838784, 6947265413326, 8710103837664, 8710103837657
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Charging time 1 h
Power consumption (standby) 0.1 W
AC input voltage 100-240 伏 V
Power consumption (max) 9 W
Operating time 60 min
Fast charging
Fast charging time 5 min
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Power source Battery
Cordless
Performance
Wet & Dry
Shaver system Rotation shaver
Trimmer
Number of shaver heads/blades 3
Turbo mode
Precision trimmer
Contour following
Packaging data
Quantity 1
Package type Box
Technical details
SmartClick
Other features
Self-sharpening blade
Travel pouch
Handle(s) features Ergonomic
Design
Washable
Product colour Black,Red,Silver
Waterproof
Packaging content
Pouch
Battery
Rechargeable battery
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Star Wars Special Edition SW6700 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate