Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 udhëzues

Philips Sonicare HealthyWhite HX6780
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 58 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Sonicare HealthyWhite HX6780

Sonicare

FlexCare

Platinum

Always here to help you / 始终如一地为您提供帮助

Question?
有疑问?
Contact Philips
请联系飞利浦
Register your product and get support at / 请登录以下网址并得到相应的帮助
www.philips.com/welcome

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Furça dhëmbësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Sonicare HealthyWhite HX6780.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Sonicare HealthyWhite HX6780 | HX6780/02
Produkt Furçë dhëmbësh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
2
Charging indicator
Handles quantity 1
Features
Mobile app support -
Integrated timer
Timer duration 2 min,30 sec
Product colour White
Brush head holder
Handle(s) features Ergonomic,Non-slip grip
Toothbrush frequency (pulsations) - movements per minute
Toothbrush frequency (oscillations) 31000 movements per minute
Toothbrush frequency (rotations) - movements per minute
Number of teeth brushing modes 3
Teeth brushing modes Daily care,Sensitive,Whitening
Purpose Adult
Toothbrush type Sonic toothbrush
Adjustable speed -
Pressure sensor -
Handle colour White
Irrigator
Power
Rechargeable
Battery life (max) 504 h
Power source Battery
Battery type Built-in
Packaging content
Charger
Number of handles included 1 pc(s)
Number of brush heads included 1 pc(s)
Flosser included
Indication
Indication light
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Sonicare HealthyWhite HX6780 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate