Philips Solarium HB404 udhëzues

Philips Solarium HB404
8 · 4
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Solarium HB404

Solarium

HB404

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Solarium HB404 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Solariume dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Solarium HB404 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Solarium HB404 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Solarium HB404 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Solarium HB404 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Solarium HB404.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Solarium HB404 | HB404/01
Produkt Solarium
EAN 8710103168997, 8710103169000, 8710103220954, 8710103333807
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 5500 g
Width 260 mm
Depth 200 mm
Height 470 mm
Other features
Cord length 3 m
A-box number of pieces 1 pc(s)
F-box dimensions 570 x 350 x 280 mm
Number of safety goggles 2 pc(s)
6.7
Cable length 3 m
Insulation Class II
Current rating 3.5 A
Packaging data
Package weight 6.7 g
Technical details
Power 440 W
Type Half-body solarium
Form factor Vertical
Built-in fan -
Facial tanner -
Lamps
HPA lamps
Lamp type CLEO
Bulb power 400 W
Power
AC input voltage 230 V
Packaging content
Protective glasses
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Solarium HB404 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate