Philips SHB4000 udhëzues

Philips SHB4000
9 · 5
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips SHB4000
www.philips.com/welcome

User manual

Always there to help you

Register your product and get support at

SHB4000

Question?
Contact
Philips

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips SHB4000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips SHB4000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips SHB4000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips SHB4000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips SHB4000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips SHB4000.

Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model SHB4000
Produkt Kufje
EAN 0743985911632, 0609585234062
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Dimensions (WxDxH) 16.6 x 6.3 x 6.1 mm
Package dimensions (WxDxH) 19.6 x 2.8 x 8.9 mm
Gross weight of outer carton 0.651 kg
Net weight of outer carton 0.2068 kg
Packaging net weight 0.1034 kg
Packaging tare weight 0.1426 kg
Quantity outer carton 2 pc(s)
Tare weight outer carton 0.4442 kg
Gross weight (outer carton) 1.435 lbs
Gross weight (imperial) 0.542 lbs
Net weight (outer carton) 0.456 lbs
Tare weight outer carton (imperial) 0.979 lbs
Tare weight (imperial) 0.314 lbs
Frequency range 20 - 20 Hz
Package weight 0.246 kg
Packaging content
Quantity 1
Cables included USB
Quick start guide
Charger
Headphones
Headphone frequency 20 - 20000 Hz
Impedance 24 Ω
Driver unit 32 mm
Magnet type Neodymium
Maximum input power 100 mW
Ear coupling Supraaural
Weight & dimensions
Weight 80 g
Depth 63 mm
Height 155 mm
Width 166 mm
Battery
Talk time 9 h
Standby time 200 h
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Continuous audio playback time 9 h
Packaging data
Package weight 246 g
Package height 225 mm
Package width 196 mm
Package depth 70 mm
Ports & interfaces
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles A2DP,AVCTP,HFP,HSP
Wireless range 15 m
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
Performance
Operating keys Multi-key,Volume +,Volume -
Product type Headset
Product colour Black
Headset type Binaural
Wearing style Head-band
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips SHB4000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate