Philips Senseo Viva Cafe HD7825 udhëzues

Philips Senseo Viva Cafe HD7825
7.8 · 2
PDF udhëzues
 · 42 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Senseo Viva Cafe HD7825

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

HD7827, HD7825

4222_200_0440_1_DFU-Booklet_A5_v2.indd 1 11-11-11 14:59

Shikoni udhëzuesin për Philips Senseo Viva Cafe HD7825 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Senseo Viva Cafe HD7825 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Philips
Senseo Viva Cafe HD7825 | HD7825/68
Makinë kafeje
18710103608025, 68710103608020, 8710103608028
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight1750 g
Width190 mm
Depth310 mm
Height340 mm
Performance
Dishwasher-proof parts
Water tank capacity0.9 L
Appliance placementCountertop
Product typePod coffee machine
Reservoir for brewed coffeeCup
Number of spouts2
Capacity in cups6 cups
Coffee input typeCoffee pod
Coffee maker typeFully-auto
Brand compatibilitySenseo
Built-in grinder
Coffee capsule/pod systemSenseo
Ergonomics
Calc indicator
Product colourBlack
Cord length0.8 m
Built-in display
Housing materialMetal, Stainless steel
Control typeButtons
Standby function
Removable water tank
Empty tank indication
Power
AC input frequency50 Hz
AC input voltage220–240 V
Auto power off
Auto power off after (max)30 min
Power1450 W
Other features
Pump pressure1 bar
2 cups at the same timeYes
Direct start
Adjustable spoutYes
Brew stop
Drip tray materialMetal
Country of productionPoland
Technical details
Water pressure in pump1 bar
Sustainability
Sustainability certificatesGreen Tick Sustainable
Cooking functions & programs
Caffe Crema making
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Senseo Viva Cafe HD7825 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate