Philips Satinelle Essential HP6423 udhëzues

Philips Satinelle Essential HP6423
9.8 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Satinelle Essential HP6423

www.philips.com

>75% recycled paper
4203.000.7420.6
1
2 3

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Satinelle Essential HP6423 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Epilatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Satinelle Essential HP6423 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Satinelle Essential HP6423 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Satinelle Essential HP6423 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Satinelle Essential HP6423 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Satinelle Essential HP6423.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Satinelle Essential HP6423 | HP6423/00
Produkt Epilator
EAN 0871010360923, 8710103609247, 8710103609261, 8710103609285, 8710103655350, 18710103609237, 18710103769016, 8710103769019, 5054991087941, 8710103609254, 8710103609230
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colour White
Number of tweezers 20 tweezers
Shaver
Trimmer -
Washable
Wet & Dry
Cooling
Floating head
Backlight
Number of speeds 2
Massage function
Rotational speed 733 RPM
Number of discs 21 discs
Interchangeable shaving heads Epilation,Shaving
Waterproof
Ergonomic grip
Other features
Epilator
Packaging content
Hair comb
Number of caps/heads included 3
Cleaning brush
Storage pouch
Power
Battery type Built-in
Power 13 W
AC input voltage 13 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Satinelle Essential HP6423 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate