Philips QC5530 udhëzues

Philips QC5530
7.2 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips QC5530
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

QC5550 / QC5530

Usage information

QC5550_QC5530_SDFU_A7.indd 1 16-07-12 12:26

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips QC5530 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips QC5530 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips QC5530 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips QC5530 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips QC5530 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips QC5530.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model QC5530 | QC5530/25
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 3610170549116, 8710103536918, 8710103537939, 871010358814, 8710103588146, 0871010358814, 8710103544821
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Number of speeds -
Number of length steps 18
Suitable for entire body -
Cutter width 41 mm
Precision trimmer
Product colour Black
Maximum hair length 3 mm
Minimum hair length 30 mm
Power
Operating time 60 min
Battery type Li-Ion
Rechargeable
Charging time 1 h
Packaging content
Cleaning brush
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips QC5530 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate