Philips PTA508 udhëzues

Philips PTA508
(1)
  • Numri i faqeve: 88
  • Lloji i skedarit: PDF
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Active 3D glasses
PTA508
Philips PTA508

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PTA508 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips PTA508 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips PTA508 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Syze 3d dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PTA508 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips PTA508 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model PTA508
Produkt Syze 3 d
EAN 8712581662059
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips PTA508.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu