Philips Prestigo SRT8215 udhëzues

Philips Prestigo SRT8215
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 53 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips Prestigo SRT8215

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips Prestigo SRT8215 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telekomandë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Prestigo SRT8215 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips Prestigo SRT8215 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips Prestigo SRT8215 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips Prestigo SRT8215 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips Prestigo SRT8215.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Prestigo SRT8215 | SRT8215/17
Produkt Telekomanda
EAN 8712581514976, 0609585180192
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Number of devices supported 15
Maximum range 10 m
On/off switch
Design
Interface IR Wireless
Product colour Black
Remote control proper use Audio,CABLE,DVD/Blu-ray,DVDR-HDD,DVR,Game console,Home cinema system,PC,SAT,TV,TV set-top box,VCR
Input type Touch Screen
Backlight buttons
Display
Built-in display
Display LCD
Display diagonal 2.2 "
Weight & dimensions
Weight - g
Battery
Rechargeable -
Battery technology -
Software
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported
null
System requirements
Mac compatibility
USB required
Packaging data
Package type Blister
Packaging content
Cables included USB
Batteries included
Other features
Learning IR codes
Number of products included 1 pc(s)
Indication
Battery low indication
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips Prestigo SRT8215 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate