Philips PowerTouch PT710 udhëzues

Philips PowerTouch PT710
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 26 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips PowerTouch PT710
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

PT715, PT710

Enregistrez votre produit et bénéciez d’une assistance à l’adresse suivantet

www.philips.com/welcome

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips PowerTouch PT710 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Rroje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PowerTouch PT710 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips PowerTouch PT710 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips PowerTouch PT710 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips PowerTouch PT710 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips PowerTouch PT710.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model PowerTouch PT710 | PT710/41
Produkt Rroje
EAN 8710103536406, 8710103555889
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Shaver system Rotation shaver
Trimmer
Number of shaver heads/blades 3
Contour following
Shaving head replacement(s) period 2 year(s)
Shaving head replacement(s) model HQ8
Other features
Connectivity technology Wired
Packaging content
Cleaning brush
Protection cap
Design
Hair collecting chamber
Washable
Product colour Black,Blue
Power
Power source AC
Power consumption (standby) 0.2 W
Power consumption (max) 5.4 W
AC input voltage 100-240 V
Packaging data
Quantity 1
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips PowerTouch PT710 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate