Philips PowerPro Active FC8644 udhëzues

Philips PowerPro Active FC8644
6.8 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips PowerPro Active FC8644

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

FC8644, FC8641, FC8635, FC8634, FC8633, FC8632, FC8631

FC86xx_COD29670_SDFU_A5.indd 1 29-01-13 09:28

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips PowerPro Active FC8644 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PowerPro Active FC8644 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips PowerPro Active FC8644 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips PowerPro Active FC8644 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips PowerPro Active FC8644 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips PowerPro Active FC8644.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model PowerPro Active FC8644 | FC8644/01
Produkt Fshesë me korrent
EAN 8710103613732, 68710103613734
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power 2000 W
Suction power 370 AW
Annual energy consumption - kWh
Power control Electronic
Design
Type Cylinder vacuum
Dust container type Bagless
Tube material Aluminium
Product colour Black
Tube type Telescopic
Flexible hose
Wheels material Rubber
Dust capacity 1.7 L
Tube parts quantity 2
Cleaning type Dry
Performance
Motor protection filter
Vacuum air filtering HEPA,Micro
Proper use Home
Cleaning surfaces Carpet,Hard floor
-
-
-
HEPA class HEPA 10
Noise level 80 dB
Operating radius 9 m
Vacuum 30 kPa
Washable filter
Dirt separating method Filtering
Airflow 35 l/s
Ergonomics
Automatic cord rewinder
Cord length 6 m
Carrying handle(s)
Cord storage
Weight & dimensions
Weight 6000 g
Packaging content
Number of nozzles 3
Dusting brush
Crevice tool
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips PowerPro Active FC8644 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate