Philips PowerPro Active FC8631 udhëzues

Philips PowerPro Active FC8631
9.6 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips PowerPro Active FC8631

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

FC8644, FC8641, FC8635, FC8634, FC8633, FC8632, FC8631

FC86xx_COD29670_SDFU_A5.indd 1 29-01-13 09:28

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips PowerPro Active FC8631 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PowerPro Active FC8631 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips PowerPro Active FC8631 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips PowerPro Active FC8631 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips PowerPro Active FC8631 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips PowerPro Active FC8631.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model PowerPro Active FC8631 | FC8631/71
Produkt Fshesë me korrent
EAN 8710103613534, 8710103617471
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Noise level 80 dB
Operating radius 9 m
Vacuum 30 kPa
Dirt separating method Filtering
Weight & dimensions
Weight 6000 g
Power
Suction power 370 AW
Maximum input power 2000 W
Design
Dust capacity 2 L
Wheels material Rubber
Ergonomics
Cord storage
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips PowerPro Active FC8631 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate