Philips PowerLife GC2906 udhëzues

Philips PowerLife GC2906
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips PowerLife GC2906
User manual
Brugervejledning
Benutzerhandbuch
Manual de usuario
Käyttöopas
Mode d’emploi
Manuale dell’utente
Gebruiksaanwijzing
Brukerhåndbok
Manual do utilizador
Användarhandbok

Powerlife

GC2900 series

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips PowerLife GC2906 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips PowerLife GC2906 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips PowerLife GC2906 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips PowerLife GC2906 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips PowerLife GC2906 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips PowerLife GC2906.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model PowerLife GC2906
Produkt Hekur
EAN 871010362697, 8710103626978
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Water tank capacity 0.300 L
Type Dry & Steam iron
Variable steam
Cord length 1.8 m
Steam boost performance 95 g/min
Soleplate type -
Product colour Blue,White
Spray function
Anti-scale system
Anti-drip function
Automatic anti-calc
Continuous steam performance 30 g/min
Vertical steam function -
Steam boost function
Power
Power 2000 W
AC input voltage 220 - 240 V
Ergonomics
Non-twisting cord
Weight & dimensions
Width 295 mm
Depth 116 mm
Height 195 mm
Weight 1200 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips PowerLife GC2906 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate