Philips myLiving 555204816 udhëzues

Philips myLiving 555204816
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myLiving 555204816

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myLiving 555204816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myLiving 555204816 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myLiving 555204816 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dritat e murit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myLiving 555204816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myLiving 555204816 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myLiving 555204816
Produkt Dritë muri
EAN 8718291431213
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Metal
Product colour Aluminium
Suitable location Bedroom,Living room
Lighting style Modern
Shape Round
International Protection (IP) code IP20
Protection class I
Mounting type Surfaced
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type GU10
Bulb lifetime 1000 h
Bulb power 35 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 50 W
Bulb type Halogen
Colour temperature (max) 2800 K
Light colour Warm white
Bulb voltage 230 V
Bulb(s) included
Performance
Beam angle 40 °
Power
Power source type AC
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Ergonomics
Wall dimmer compatibility
Weight & dimensions
Width 114 mm
Height 131 mm
Weight 300 g
Length 114 mm
Packaging data
Package width 87 mm
Package height 127 mm
Package length 121 mm
Package weight 370 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myLiving 555204816.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu