Philips myLiving 521031716 udhëzues

Philips myLiving 521031716
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myLiving 521031716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myLiving 521031716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myLiving 521031716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myLiving 521031716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myLiving 521031716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myLiving 521031716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myLiving 521031716
Produkt ndriçimi
EAN 8718291432166
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Metal
Suitable location Bedroom,Living room
Lighting style Contemporary
Plafond shape Round
Product colour Chrome
International Protection (IP) code IP20
Protection class I
Product type Surfaced lighting spot
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type E14
Bulb lifetime 6000 h
Number of bulbs 3 bulb(s)
Bulb type Fluorescent
Bulb(s) included
Bulb voltage 230 V
Colour temperature (max) 2700 K
Light colour Warm white
Bulb power 12 W
Replacement bulb power (max) 12 W
Power
Power source type AC
Input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Height 118 mm
Length 545 mm
Width 130 mm
Weight 1210 g
Packaging data
Package height 564 mm
Package length 138 mm
Package width 121 mm
Package weight 1590 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myLiving 521031716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu