Philips myGarden 172584516 udhëzues

Philips myGarden 172584516
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myGarden 172584516

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172584516 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myGarden 172584516 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myGarden 172584516 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172584516 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myGarden 172584516 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myGarden 172584516
Produkt Drita e jashtme
EAN 8718291444749
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Aluminium
Product colour Black
Type Outdoor wall lighting
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
Lighting style Heritage
International Protection (IP) code IP44
Protection class I
Protection features
Lamps
Fitting/cap type E27
Bulb lifetime 12000 h
Bulb power 20 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 20 W
Bulb type Fluorescent
Total power 20 W
Bulb voltage 230 V
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb(s) included
Weight & dimensions
Width 350 mm
Height 330 mm
Depth 255 mm
Weight 2500 g
Packaging data
Package width 273 mm
Package height 398 mm
Package depth 393 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
Package weight 4400 g
Ergonomics
Remotely operated
Dimmer -
Power
Autonomy mode -
Power source type AC
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myGarden 172584516.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu