Philips myGarden 172528716 udhëzues

Philips myGarden 172528716
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myGarden 172528716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172528716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myGarden 172528716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myGarden 172528716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172528716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myGarden 172528716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myGarden 172528716
Produkt Drita e jashtme
EAN 8718291442349
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Synthetics
Product colour Grey
Type Outdoor wall lighting
Glass colour White
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
Lighting style Contemporary
International Protection (IP) code IP44
Protection class II
Protection features
Suitable location Backyard
Weatherproof
Light source replaceable
Lamps
Fitting/cap type E27
Bulb lifetime 10000 h
Bulb power 20 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 20 W
Bulb type Fluorescent
Total power 20 W
Bulb voltage Fluorescent V
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb(s) included
Equivalent bulb power 95 W
Eye comfort
Bulb technology
Total luminous flux (hidden) 1320 lm
Luminous flux 1320 lm
Weight & dimensions
Width 128 mm
Height 223 mm
Depth 234 mm
Weight 1520 g
Packaging data
Package width 228 mm
Package height 244 mm
Package depth 1330 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
Package weight 1837 g
Package net weight 1520 g
Package gross weight 1837 g
Ergonomics
Remotely operated
Dimmer -
Fixture dimmable
Power
Autonomy mode -
Power source type AC
AC input voltage Range 220 - 240 V
AC input frequency Range 220 V - 240 V Hz
Technical details
Garden area Backyard
Net weight 1520 g
SAP length per piece 133.000 cm
SAP height per piece 244.000 cm
SAP width per piece 228.000 cm
SAP EAN gross weight per piece 1837 g
12NC Logistic code(s) 915004124101
Logistics data
SAP EAN/UPC per piece 8718291442349
Other features
EAN/UPC/GTIN (packaging) 8718291509370
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myGarden 172528716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu