Philips myGarden 172489316 udhëzues

Philips myGarden 172489316
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myGarden 172489316

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172489316 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myGarden 172489316 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myGarden 172489316 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 172489316 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myGarden 172489316 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myGarden 172489316
Produkt Drita e jashtme
EAN 8718291441601
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Product colour Anthracite
Housing material Synthetics
Type Outdoor wall lighting
Glass colour White
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
Lighting style Contemporary
International Protection (IP) code IP44
Protection class II
Protection features
Suitable location Backyard
Weatherproof
Light source replaceable
Lamps
Fitting/cap type E27
Bulb lifetime 6000 h
Bulb power 23 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 23 W
Bulb type Fluorescent
Total power 23 W
Bulb voltage 230 V
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb(s) included
Equivalent bulb power 102 W
Eye comfort
Bulb technology 230 V
Total luminous flux (hidden) 1430 lm
Luminous flux 1430 lm
Weight & dimensions
Width 103 mm
Height 145 mm
Depth 366 mm
Weight 520 g
Length 366 mm
Packaging data
Package width 153 mm
Package height 383 mm
Package depth 1030 mm
Quantity per pack 1 pc(s)
Package weight 791 g
Package net weight 520 g
Package gross weight 791 g
Ergonomics
Remotely operated
Dimmer -
Fixture dimmable
Power
Autonomy mode -
Power source type AC
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50-60 Hz
Technical details
Garden area Backyard
Net weight 520 g
SAP length per piece 103.000 cm
SAP height per piece 383.000 cm
SAP width per piece 153.000 cm
SAP EAN gross weight per piece 791 g
12NC Logistic code(s) 915004112001
Logistics data
SAP EAN/UPC per piece 8718291441601
Other features
EAN/UPC/GTIN (packaging) 8718291508632
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myGarden 172489316.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu