Philips myGarden 153853016 udhëzues

Philips myGarden 153853016
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips myGarden 153853016

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 153853016 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips myGarden 153853016 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips myGarden 153853016 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndriçimi i jashtëm dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips myGarden 153853016 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips myGarden 153853016 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model myGarden 153853016
Produkt Drita e jashtme
EAN 8718291443582
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Aluminium
Product colour Black
Type Outdoor pedestal/post lighting
Glass colour Transparent
International Protection (IP) code IP44
Protection class I
Suitable for outdoor areas Garden,Patio
Lighting style Heritage
Protection features
Integrated sensors
Weatherproof
Suitable location Garden,Patio
Light source replaceable
Lamps
Fitting/cap type E27
Replacement bulb power (max) 60 W
Bulb type -
Number of bulbs 3 bulb(s)
Bulb power - W
Total power - W
Light colour -
Eye comfort
Bulb technology
Bulb(s) included
Ergonomics
Remotely operated
Dimmer -
Fixture dimmable
Power
Power source type AC
AC input voltage 50–60 Hz V
AC input frequency 50-60  Hz
Autonomy mode -
Weight & dimensions
Width 450 mm
Depth 480 mm
Height 1840 mm
Weight 3800 g
Length 480 mm
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
Package depth 810 mm
Package height 295 mm
Package weight 5780 g
Package net weight 3800 g
Package gross weight 5780 g
Package width 0 mm
Technical details
Net weight 3800 g
Garden area Backyard
SAP length per piece 0,000 cm
SAP width per piece 0,000 cm
SAP EAN gross weight per piece 5780 g
12NC Logistic code(s) 915002790902
Logistics data
SAP EAN/UPC per piece 8718291443582
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips myGarden 153853016.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu