Philips MG7715 udhëzues

Philips MG7715
7.3 · 7
PDF udhëzues
 · 39 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips MG7715

© 2018 Koninklijke Philips N.V.

All rights reserved

8888.989.2535.1 (22/2/2018)

MG7730
MG7720
MG77 1 5
MG77 1 0
>75% recycled paper
>75% papier recyclé

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips MG7715 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 7 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips MG7715 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips MG7715 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips MG7715 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips MG7715 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips MG7715.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Philips
Model MG7715 | MG7715/15
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 0871010382802, 0871010382803, 0871010383920, 0871010384200, 1871010383920, 8710103839200, 18710103839207, 8710103835080, 8710103842002, 8710103828037, 8710103828020, 8710103841845, 8710103917410
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Charging time 1 h
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Operating time 120 min
Rechargeable
Power source Battery
Battery type Built-in
Fast charging
AC input voltage 100 - 240 V
Other features
Maintenance-free
Oil-free maintenance
Trimmer for nose and ears
Battery level indicator
Ergonomics
Handle(s)
Waterproof
Rubber grips
Performance
Shape Rectangle
Product colour Black,Silver
Number of speeds -
Number of length steps -
Suitable for entire body
Precision trimmer
Precision trimmer purpose Beard,Ear,Eyebrow,Moustache,Nose
Self-sharpening blade
Wet & Dry
Maximum hair length - mm
Minimum hair length - mm
Packaging content
Cleaning brush
Combs quantity 13
Hair comb
Body-trimming comb
Technical details
Stubble comb 2
Indication
Battery charge indicator
Battery low indication
Battery
Charging indicator
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips MG7715 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate