Philips MG5735 udhëzues

Philips MG5735
8.5 · 3
PDF udhëzues
 · 160 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips MG5735
MG5720
MG5730
MG5735
MG5740

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips MG5735 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips MG5735 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips MG5735 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips MG5735 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips MG5735 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips MG5735.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model MG5735 | MG5735/15
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 0871010382800, 1871010382800, 8710103828006, 18710103828003
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Rechargeable
Power source Battery
Operating time 80 min
Charging time 16 h
Battery type Built-in
AC input voltage 100 - 240 V
Performance
Shape Rectangle
Product colour Black,Grey
Number of speeds -
Number of length steps -
Suitable for entire body
Precision trimmer
Precision trimmer purpose Beard,Ear,Eyebrow,Moustache,Nose
Self-sharpening blade
Maximum hair length - mm
Minimum hair length - mm
Packaging content
Cleaning brush
Attachment combs Beard,Ear,Eyebrow,Head,Mustache,Nose,Whisker
Protective pouch
Hair comb
Body-trimming comb
Pouch
Ergonomics
Rubber grips
Waterproof
Washable
Other features
Oil-free maintenance
Trimmer for nose and ears
Technical details
Stubble comb 2
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips MG5735 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate