Philips MG3730 udhëzues

Philips MG3730
7.7 · 14
PDF udhëzues
 · 272 faqe
Shqiptar
udhëzuesPhilips MG3730
MG3710
MG3711
MG3712
MG3720
MG3721
MG3722
MG3730
MG3731
MG3740
MG3747
MG3748
MG3757
MG3758

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips MG3730 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Prerës të mjekrës dhe është vlerësuar nga 14 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar, Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips MG3730 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips MG3730 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips MG3730 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips MG3730 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips MG3730.

Të përgjithshme
Markë Philips
Model MG3730 | MG3730/15
Produkt Prerës i mjekrës
EAN 0871010378630, 0871010379456, 0871010379457, 0871010379458, 0871010379461, 0871010379597, 0871010384075, 1871010379456, 8710103794561, 18710103794568, 8710103786306, 8710103794578, 8710103795971, 8710103794585, 8710103794615, 8710103840756, 8710103794622, 8710103821007
Gjuha Shqiptar, Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Maintenance-free
Runtime 60 min
Oil-free maintenance
Trimmer for nose and ears
Power
Charging time 16 h
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Rechargeable
Power source AC
AC input voltage 100 - 240 V
Operating time 60 min
Battery type AA
Performance
Shape Rectangle
Product colour Black
Blade material Stainless steel
Number of speeds -
Number of length steps -
Suitable for entire body
Precision trimmer purpose Beard,Ear,Moustache,Nose
Self-sharpening blade
Maximum hair length - mm
Minimum hair length - mm
Packaging content
Cleaning brush
Attachment combs Beard,Ear,Eyebrow,Head,Nose,Whisker
Combs quantity 8
Protective pouch
Pouch
Ergonomics
Washable
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips MG3730 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate