Philips Ledino 690688716 udhëzues

Philips Ledino 690688716
(1)
  • Numri i faqeve: 25
  • Lloji i skedarit: PDF

Ledino

69068/**/16
Gebruiksaanwijzing
Notice d’emploi
Benutzerhandbuch
User manual
Manual de usuario
A
Philips Ledino 690688716

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ledino 690688716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips Ledino 690688716 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips Ledino 690688716 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Abazhurë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips Ledino 690688716 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips Ledino 690688716 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model Ledino 690688716
Produkt Abazhurë
EAN 8717943742868
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Aluminium
Product colour Grey
Suitable location Bedroom,Kitchen,Living room
Lighting style Modern
Shape Square
International Protection (IP) code IP20
Protection class I
Mounting type Surfaced
Suitable for indoor use
Lamps
Bulb lifetime 20000 h
Beam angle 40 °
Bulb power 7.5 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 7.5 W
Fitting/cap type -
Bulb type LED
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb(s) included
Power LED
Extra-low voltage
Power
Power source type AC
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Ergonomics
Wall dimmer compatibility
Weight & dimensions
Width 127 mm
Height 55 mm
Weight 705 g
Length 127 mm
Packaging data
Package height 147 mm
Package length 146 mm
Package width 76 mm
Package weight 840 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips Ledino 690688716.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu