Philips InStyle 455739316 udhëzues

Philips InStyle 455739316
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips InStyle 455739316

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 455739316 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips InStyle 455739316 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips InStyle 455739316 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Abazhurë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 455739316 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips InStyle 455739316 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model InStyle 455739316
Produkt Abazhurë
EAN 8717943787647
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Suitable location Bedroom,Kitchen,Living room
Lighting style Expressive
Shape Round
Product colour Anthracite
International Protection (IP) code IP20
Protection class II
Housing material Metal
Mounting type Surfaced
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type -
Bulb type LED
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb lifetime 20000 h
Total power 7.5 W
Beam angle 60 °
Power LED
Bulb power 7.5 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 7.5 W
Extra-low voltage
Bulb(s) included
Power
Power source type AC
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Ergonomics
On/off switch
Pull-relief
Rotating
Wall dimmer compatibility
Bi-directional light beams
Diffused light effect
Weight & dimensions
Width 210 mm
Height 74 mm
Weight 1170 g
Length 210 mm
Packaging data
Package height 229 mm
Package length 223 mm
Package width 111 mm
Package weight 1400 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips InStyle 455739316.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu