Philips InStyle 372374816 udhëzues

Philips InStyle 372374816
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips InStyle 372374816

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 372374816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips InStyle 372374816 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips InStyle 372374816 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dritat e murit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 372374816 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips InStyle 372374816 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model InStyle 372374816
Produkt Dritë muri
EAN 8717943762620
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Glass
Product colour Aluminium
Suitable location Bedroom,Kitchen,Living room
Lighting style Modern
International Protection (IP) code IP20
Mounting type Surfaced
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type E27
Bulb lifetime 12000 h
Bulb type Fluorescent
Bulb(s) included
Colour temperature (max) 2700 K
Bulb voltage 230 V
Bulb power 12 W
Number of bulbs 1 bulb(s)
Replacement bulb power (max) 23 W
Power
Power source type AC
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Width 177 mm
Depth 337 mm
Height 116 mm
Weight 1660 g
Packaging data
Package width 208 mm
Package height 363 mm
Package length 268 mm
Package weight 2770 g
Quantity per pack 1 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips InStyle 372374816.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu