Philips InStyle 322071116 udhëzues

Philips InStyle 322071116
(1)
  • Numri i faqeve: 30
  • Lloji i skedarit: PDF
1
B
MX0 000 069 Last update: Sept‘10© Copyright Philips
21 22 23 24
TYPE
17 18
19 20
13 14 15 16
IP X7
IP 5X
IP 6X
09 10 11 12
IP X1
IP X4
IP X5
05
06
07 08
01 02 03
04
IP20
3m
2,25m
F
29 30
31 32
25 26 27 28

MAX. W

t ......°C
F

IP X8

±8mm

>2cm

IPX3

Ø60

Ø45

5cm
..m
Philips Belgium nv
Satenrozen 13
2550 Kontich - Belgium
www.philips.com
COOL
BEAM
33
34
35
36
41
37
38 39 40

MIN 00 SEC

MAX 00 MIN

42
43
44

00m 00m

00m
MAX
6m
Ø
...
45
46
47
48
49
50
51
52

MAX 4°

000°
IP X1
IPX3
IP X4
IP X7
IP X7
IP 5X
Philips InStyle 322071116

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 322071116 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips InStyle 322071116 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips InStyle 322071116 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Abazhurë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InStyle 322071116 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips InStyle 322071116 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model InStyle 322071116
Produkt Abazhurë
EAN 8717943035564
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Design
Housing material Aluminium
Product colour Chrome
Suitable location Bathroom
Shape Round
Glass colour White
International Protection (IP) code IP44
Protection features Waterproof
Mounting type Surfaced
Lighting style Modern
Suitable for indoor use
Lamps
Fitting/cap type 2GX13
Bulb lifetime 12000 h
Number of bulbs 1 bulb(s)
Bulb type Fluorescent
Bulb(s) included
Bulb voltage 230 V
Colour temperature 2700 K
Light colour Warm white
Bulb power 60 W
Replacement bulb power (max) 60 W
Power
Power source type AC
AC input voltage 220-240 V
Weight & dimensions
Width 454 mm
Depth 454 mm
Height 87 mm
Weight 2390 g
Packaging data
Package height 496 mm
Package length 488 mm
Package width 123 mm
Package weight 3130 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips InStyle 322071116.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu