Philips InstantCare GC7541 udhëzues

Philips InstantCare GC7541
(1)
  • Numri i faqeve: 36
  • Lloji i skedarit: PDF
GC7000 series
Philips InstantCare GC7541

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InstantCare GC7541 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Philips InstantCare GC7541 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Philips InstantCare GC7541 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hekura dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips InstantCare GC7541 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Philips InstantCare GC7541 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Philips
Model InstantCare GC7541
Produkt Hekur
EAN 871010362186, 8710103646075, 8710103651598
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Features
Water tank capacity 1 L
Heating time 2 min
Steam boost performance 240 g/min
Iron power - W
Maximum steam pressure 5.2 bar
Continuous steam performance 120 g/min
Variable steam
Soleplate type -
Product colour Blue,White
Vertical steam function
Automatic anti-calc
Auto power off
Steam tip for hard-to-reach areas
Other features
Power 2400 W
Ergonomics
Cord length 1.8 m
Weight & dimensions
Width 429 mm
Depth 400 mm
Height 206 mm
Weight 4500 g
Power
AC input voltage 220-240 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Philips InstantCare GC7541.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu