Philips HTS4282 udhëzues

Philips HTS4282
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HTS4282

HTS4282

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

EN User manual
DA Brugervejledning
DE Benutzerhandbuch
EL Εγχειρίδιο χρήσης
ES Manual del usuario
FI Käyttöopas
FR Mode d’emploi
IT Manuale utente
NL Gebruiksaanwijzing
NO Brukerhåndbok
PT Manual do utilizador
SV Användarhandbok
TR Kullanım kılavuzu

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips HTS4282 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HTS4282 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips HTS4282 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips HTS4282 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips HTS4282 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips HTS4282.

With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Philips
Model HTS4282 | HTS4282/12
Produkt Kompleti i kinemasë shtëpiake
EAN 8670000718193, 8712581581589
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Satellite speakers
Satellite speaker frequency range 150 - 20000 Hz
Satellite speaker impedance 6 Ω
Satellite speakers RMS power 200 W
Number of satellite speakers 2
Satellite speaker woofer diameter (imperial) 3 "
Subwoofer
Subwoofer frequency range 20 - 150 Hz
Subwoofer impedance 3 Ω
Subwoofer driver diameter (imperial) 6.5 "
Subwoofer type Passive subwoofer
Wireless subwoofer
Subwoofer RMS power 200 W
Weight & dimensions
Subwoofer weight 3800 g
Main unit dimensions (WxDxH) 360 x 335 x 60 mm
Main unit weight 3400 g
Satellite speaker dimensions (WxDxH) 95 x 87 x 161 mm
Satellite speaker weight 550 g
Subwoofer dimensions (W x D x H) 123 x 369 x 309 mm
Radio
Supported radio bands FM
FM radio
Preset stations quantity 40
Power
Power consumption (standby) 0.5 W
Power consumption (typical) 75 W
AC input frequency 50 Hz
AC input voltage 220-240 V
Audio
MP3 bit rates 32 - 320 Kbit/s
Sound enhancement technology
Audio formats supported AAC,MP3,WAV,WMA
RMS rated power 400 W
Audio output channels 5.1 channels
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby TrueHD,DTS-HD
Equalizer
Audio Return Channel (ARC)
Packaging data
Package weight 9800 g
Package dimensions (WxDxH) 550 x 275 x 393 mm
Optical drive
Optical disc player type Blu-Ray player
Disc types supported BD-R,BD-RE,CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+RW,DVD-R
Other features
Built-in HDD
Apple docking compatibility iPhone,iPod
HDMI ports quantity 1
TV tuner integrated -
Image formats supported GIF,JPG,PNG
Video
3D
Video formats supported AVCHD,DIVX,MPEG1,MPEG2,MPEG4,WMV
Progressive scan
Video upscaling
Technical details
Product colour Black
Karaoke -
Slideshow
Network
Wi-Fi
Storage
Card reader integrated
Compatible memory cards SD,SDHC
Packaging content
Remote control included
Manual
Cables included AC,Composite
Quick start guide
Warranty card
Ports & interfaces
USB ports quantity 1
Composite video out 1
FM antenna
Digital audio coaxial in 1
Digital audio optical in 1
AUX in
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
USB version 2.0
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HTS4282 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate