Philips HTL5120 udhëzues

Philips HTL5120
7.5 · 2
PDF udhëzues
 · 18 faqe
Anglisht
udhëzuesPhilips HTL5120
www.philips.com/welcome

User manual

Always there to help you

Register your product and get support at
HTL5120
Question?
Contact
Philips
Question?
Contact
Philips

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Philips HTL5120 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Philips HTL5120 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Philips HTL5120 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Philips HTL5120 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Philips HTL5120 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Philips HTL5120.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Philips
Model HTL5120 | HTL5120/F7
Produkt Shufër zëri
EAN 609585234543, 871258165794, 8712581657949, 0609585234543
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Package dimensions (WxDxH) 1112 x 218 x 142 mm
Quantity 1
Frequency range 55 - 18000 Hz
Apple docking compatibility Not supported
Manual
Packaging data
Package weight 6200 g
Package type Carton
Features
Wall mountable
FM radio
Product colour Black
Soundbar speaker
Impedance 3 Ω
Soundbar speaker RMS power 120 W
Total Harmonic Distortion (THD) 30 %
Number of tweeter drivers 1
Tweeter diameter (imperial) 1 "
Power
Power consumption (standby) 0.5 W
Power consumption (typical) 40 W
Audio
RMS rated power 120 W
Audio output channels 5.1 channels
Audio decoders DTS Digital Surround,Dolby Digital 5.1
Audio Return Channel (ARC)
Subwoofer
Subwoofer included
Subwoofer type Active subwoofer
Bass adjustment
Subwoofer location Built-in
Packaging content
Receiver included -
Remote control included
Warranty card
Technical details
Speakers 2
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired & Wireless
HDMI ports quantity 3
HDMI in 2
Number of HDMI outputs 1
Digital audio coaxial in 1
Digital audio optical in 1
AUX in
Line-in
Bluetooth
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Philips HTL5120 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate